Never stand still

In urma cu vreo doua saptamani am primit din partea BMW Romania cartea lui Alexandru Dobai, intitulata „Never Stand Still – 80 years of innovation leadership”.

Cartea este o scurta istorie a momentelor importante din istoria BMW si o trecere in revista a modelelor care au iesit pe portile fabricilor BMW. Trebuie sa mentionez ca aceasta carte, este foarte bine scrisa si este prima carte in limba romana dedicata marcii BMW.

27-04-2009-4-01-09-pm_0000


Povestea BMW a inceput in 1913 cand doi pionieri ai aviatiei, Karl Rupp si Gustav Otto, pun bazele unor fabrici de avioane. Si pentru urmatorii ani, BMW va produce doar motoare de avioane. In anul 1923 apare prima motocicleta, senzationala BMW R 32 cu motor boxer si transmisie cardanica, iar abia in 1928 BMW decide sa construiasca si masini si are loc achizitia uzinei din Eisenach, in care se fabrica modelul Dixi. Mai departe, urmeaza mai bine de 80 de ani in care „BMW a turat motoarele”, a inovat si a incercat mereu sa fie in fruntea industriei auto. Eu cred ca au reusit cu brio.

Nu am primit inca nici un detaliu referitor la pretul cartii, dar cu siguranta, fiecare impatimit al marcii BMW va dori sa aiba un exemplar.

Multumita sponsorului nostru, BMW Motor AG Pitesti, vom oferi ca premiu trei exemplare din aceasta carte. Mai multe detalii despre concurs urmeaza in zilele urmatoare.

Update : pretul cartii este de 64 RON si poate fi achizitionata la oricare librarie Diverta.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account