BMW X1 surprins complet necamuflat

Cu aprope o luna inainte de dezvaluirea oficiala a modelului BMW X1, avem prima poza a micului crossover in timpul unei sedinte foto in Colegne, Germania.

X1-ul este prezentat in show-ul de televiziune german „Alarm für Cobra 11”. Aceasta este prima data inainte prezentarii oficiale a conceptului X1 din Paris, cand vedem produsul final fara vreun camuflaj. Din ceea ce putem observa, este posibil sa privim culoarea de exterior Mocca Brown, iar X1-ul descoperit aici arata identic cu versiunea de concept.

x1-e84-01-498x2981

S-a zvonit pentru un timp ca modelul de serie va primi, impreuna cu un spoiler modificat si un alt design al stopurilor.
Ceea ce stim cu siguranta este ca BMW X1 va fi disponibil cu un motor de patru, respectiv sase cilindri, atat benzina cat si motorina. Ne asteptam deasemenea sa vedem si motorul turbo de patru cilindri in varianta benzina.


BMW X1 este scos pe piata ca un vehicul compact premium sportiv, construit dupa modelul Seriei 1 si este destinat fanilor tineri ai marcii BMW.

Campania de marketing pentru BMW X1 se desfasoara sub sloganul ” Aceasta este lumea ta” ce a pornit de la ideea unui SUV mic, un vehicul urban destinat generatiei tinere care are ca pasiuni activitatile in natura si care ar putea sa foloseasca o masina spatioasa pentru a transporta placile de surf, skiuri, snowboard-ul sau echipamentul de catarat.

Se asteapta ca pozele oficiale sa apara in iunie si va fi prezentat publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie.

[Source: BimmerToday ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account