Frankfurt Auto Show: Editie Limitata BMW M6 Competition

In plus fata de multele premieri introduse la viitorul Salon Auto de la Frankfurt, BMW Group scoate in evidenta mai multe editii speciale ale vehiculelor deja produse. Acestea includ BMW M6 Competition, ce se distinge printre alte M6 printr-un design exclusiv, atat la interior cat si la exterior.

BMW va introduce, de asemenea, o culoare noua in linia M6, Frozen Gray Metalic …. finisaj mat. M6 Competition Edition este limitat la doar 100 de vehicule, toate dintre ele prezentand o gravura speciala.

In interior, putinii clienti norocosi pot alege intre doua variante de design, fie interiorul din piele Merino complet, fie un contrast in doua tonuri cu negru sau gri deschis. Carpete speciale cusute cu „M6 Competition” scot in evidenta editia limitata de M6.

m6comple-01-655x463

Exista, de asemenea, si unele reglaje tehnice, incepand de la o suspensie speciala, ce va oferii un mai mare impuls, arcuri revizuite, amortizoare si stabilizatoare. Inaltimea la sol a fost de asemenea scazuta cu 10 mm in fata si 12 mm in spate.

Nici un pret nu este disponibil in acest moment, dar ne-am propus sa aflam mai multe despre procesul de comanda la Salonul Auto de la Frankfurt.


Update: fotografii noi, multumita Germancarzone

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account