Salonul auto de la Detroit 2010: MINI Beachcomber

detroit-auto-show-bmw-activeE-153

Cei de la MINI au dezvaluit la Salonul auto de la Detroit cel mai recent concept al lor, denumit Beachcomber. Scopul vehiculului inspirat dupa modelul «Mini Moke» este sa familiarizeze consumatorii si fanii brandului cu viitorul MINI Crossover ce va debuta la Salonul auto de la Geneva in martie.

Conceptul MINI Beachcomber cu patru locuri este construit pe o platforma noua, si isi are originile in modelul Mini Moke al anilor 1960; dar cu acest concept nou, MINI se indeparteaza in sfarsit de designul rotund actual al farurilor.

Noul concept masoara 4007 mm lungime, iar ampatamentul de 2,6 m ofera un spatiu generos pentru pasagerii din spate, comparativ cu alte masini de dimensiuni asemanatoare.

Botul masinii, drept, inalt si turtit mai putin conventional are influente de la modelul Mini Moke si a fost proiectat astfel incat sa respecte reglementarile stricte legate de siguranta pietonilor.

La nivel vizual, masina impresioneaza prin faptul ca prezinta stilul unic al unui vehicul cu tractiune integrala, care in acelasi timp arata si se simte hippie. Pornind de la designul interior si optiunile de culori, pana la partea frontala masiva, si caroseria deschisa, Beachcomber si succesorul sau, modelul Crossover (ce nu are pana la acest moment nume) vor aduce schimbarea in strategia unei companii care obisnuia sa se concentreze pe vehicule mai mici, de nisa.

Pe masura ce ne apropiem de Salonul auto de la Geneva, vom afla mai multe despre viitorul model de serie si de oferta de motorizari disponibile.

Deocamdata va invitam sa urmariti galeria foto cuprinzatoare si mai multe detalii in zilele ce vor urma.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account