Comunitatea posesorilor BMW din Iasi se intalneste duminica, 23 mai

flyer Bimmerfans

Prietenii nostri de la Automod.ro au scris pe site despre o intalnire ‘de gradul zero’, ce va avea loc duminica 23 mai, la Iasi. E vorba de intalnirea membrilor BimmerFans Club, adica a posesorilor de BMW entuziasti din Iasi. Si asta nu e tot, fiindca au fost invitati la discutii si membrii comunitatii Audi, respectiv cei de la Club Audi.

Am vrut sa aflam mai multe despre acest eveniment, astfel ca l-am contactat pe Emilian Necula, organizatorul intalnirii, si totodata unul din fondatorii BimmerFans. Acesta a fost foarte amabil si ne-a povestit mai multe despre aceasta comunitate, despre cum a luat fiinta, cum a evoluat, si ne-a impartasit si cate ceva din planurile lor de viitor.

Se pare ca totul a pornit in luna noiembrie 2009 cand Emilian si Mihai Moisa – celalalt fondator al site-ului, frecventau sectiunea de intalniri a forumului BMW Club, unde era, dupa spusele lor, „cam multa liniste”. La momentul respectiv cei doi erau simpli membri intr-o comunitate nationala BMW, si au stabilit o prima intalnire.

Scopul intalnirilor BimmerFans a fost precizat inca de la inceput: mai multe discutii, mai multa relationare intre membri, iar manifestarile mai sportive sa fie incadrate in cadrul unor evenimente organizate. Ulterior acestei intalniri au aparut si primele fotografii pe forum, astfel ca fondatorii au creat blogul si un ID de YahooMessenger, intalniribmwiasi. Pe parcurs au fost organizate intalniri cu dealerul local BMW, Trado Motors, intalniri tehnice cu Trado Motors, participari la lansarea noii Seria 5 si chiar probe de indemanare. In prezent comunitatea are aproape 40 membri.

Legat de planurile de viitor, am aflat ca in curand clubul se va muta pe un site dedicat, urmand a se deschide si un forum exclusiv pentru membrii forumului. In acest moment discutiile cu membrii se poarta fie prin intermediul id-ului de messenger intalniribmwiasi, fie pe forumul BMWClub, la sectiunea Intalniri Iasi (este necesar sa aveti un cont pentru a putea avea acces la aceasta sectiune).

De ce a fost lansata invitatia catre posesorii de Audi? Deoarece intalnirea din 23 mai vine ca un demers al lor de a varia manifestarile si tematicile intalnirilor. In plus, se pare ca unii membri ai Club Audi au mai participat la intalnirile posesorilor de BMW, astfel ca invitatia a venit ca o continuare normala a discutiilor, si reflecta interesul membrilor BimmerFans de a mentine un nivel crescut de interes fata de ceea ce se intampla la intalniri.

Vom participa si noi la intalnirea de duminica, astfel ca saptamana viitoare vom reveni cu multe fotografii si mai multe detalii despre pasionatii BMW din Iasi si despre masinile lor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account