Concurs BMW Romania – Castigati o carte despre istoria BMW

BMW Group Romania a initiat astazi un concurs interesant, deschis tuturor fanilor si pasionatilor BMW, dar si celor care vor sa afle informatii inedite despre BMW. Premiul pus in joc de reprezentantii BMW Romania este o carte despre istoria BMW.

Intitulat BMWTrivia, concursul se desfasoara pe Twitter. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont de Twitter, sa urmariti contul BMW Romania si hashtag-ul #BMWTrivia. Exista cate o intrebare pe zi, lansata la ora 11, iar raspunsul este oferit in ziua urmatoare la ora 10.45.

Puteti raspunde folosind hashtag-ul #BMWTrivia sau trimitand un DirectMessage pe Twitter catre BMW Romania. Sugestia noastra e sa urmariti si indiciile oferite de BMW Romania pe parcursul zilei prin intermediul aplicatiei Twitter.

Pentru prima zi, intrebarea este: „BMW 2002 tii este unul din cele mai de succes modele sport ale anilor ’60. Ce înseamnã prescurtarea „tii”?”

BMW Romania asteapta raspunsurile voastre pe Twitter. Succes!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account