Revista BMW Club Magazine la a patra editie

Lansata in urma cu un an, in luna decembrie, revista BMW Club Magazin, editata de BMW Club, a ajuns la numarul 4 si se pregateste deja de urmatorul numar, al cincilea, ce va aparea la saptamana viitoare, chiar inainte de Craciun.

Prin amabilitatea Redactorului sef al revistei, Laurentiu Petrache, am intrat in posesia celei de-a patra editii si va putem prezenta principalele titluri ale acestui numar, care sta sub semnul pasiunii pentru marca BMW.

Ca si pana acum, echipa realizatoare a revistei s-a straduit sa livreze o publicatie cu un continut vast, bine documentat, si care sa imbine ultimele stiri despre BMW cu prezentari pe larg ale modelelor BMW, explicatii tehnice despre tehnologiile ce echipeaza masinile BMW, dar si articole despre calatorii si trasee propuse, tocmai bune de parcurs la volanul masinilor BMW.

Dupa ce in numerele anterioare am putut afla istoria modelelor Seria 3 si Seria 5, editia actuala se ocupa de limuzina BMW Seria 7 si evolutia modelelor, de la E23 lansat in 1977 pana la F01, lansat in noiembrie 2008, si dedica o serie de pagini fiecarei generatii a septarului.

Sectiunea BMW 4 Life promoveaza condusul in siguranta si prezinta sfaturi in acest sens, dar face si o prezentare a importantei folosirii centurii de siguranta si a consecintelor legale care decurg din neutilizarea sa.

Capitolele BMW Performance si BMW Club Passion sunt axate pe pasiunea pentru BMW si au in centrul atentiei un BMW 135i, detinut de Irninis Miricioiu, producator si moderator la TVR1 si respectiv povestea unui BMW 730d E38 si a unui BMW 745d Individual. Sunt prezentate si evenimentele organizate recent de BMW Club, si anume Intalnirea anuala de la Paltinis si BMW Club Experience organizat la Alexandria.

Nu lipsesc stirile din lumea BMW, dictionarul tehnic foarte util, unde sunt explicati o serie de termeni tehnici, precum si cateva din tehnologiile utilizate de BMW.

Cuprinsul revistei il puteti gasi aici, iar daca doriti sa intrati in posesia revistei, ii puteti contacta pe redactori, sau o puteti comanda direct pe site.

Pretul unui exemplar este de 12 RON.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account