Primele fotografii cu BMW Vision ConnectedDrive ce va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva

BMW tocmai a publicat o serie de fotografii cu conceptul BMW Vision ConnectedDrive, pe care il vom vedea in cateva saptamani la Salonul auto de la Geneva.

BMW ne asigura ca vehiculul BMW Vision ConnectedDrive este unul extraordinar, care demonstreaza modalitati actuale dar si viitoare de networking mobil. Masina este vazuta ca fiind parte integrala dintr-o lume interconectata. Confortul, siguranta si sistemele de infotainmment sunt optimizate, iar functionalitatea raspunde cerintelor soferului, dar si ale pasagerului dreapta.

Masina abunda de solutii inteligente care vor fi demonstrate la Salonul auto de la Geneva. Designul incorporeaza legatura dintre sofer si masina, precum si dialogul dintre sofer si pasager, dar si interactiunea dintre pasagerii masinii si mediul.

Zonele functionale ale vehiculului BMW ConnectedDrive sunt reprezentate pe trei nivele: confort, siguranta si infotainment. Principiul de design de tip layering a fost implementat atat la interior cat si la exteriorul masinii. Senzorii integrati in faruri si in stopuri contribuie la monitorizarea situatiilor din trafic si a mediului. In loc de oglinzi retrovizoare avem antene care transmit informatia lumii exterioare si primesc in acelasi timp informatii necesare navigatiei.

Este prezenta o versiune avansata de Head-Up Display, care livreaza informatia tri-dimensional, fie in background sau in fata ecranului, in functie de relevanta si de relatia cu situatia din trafic.

Interactiunea dintre sofer si pasager este imbunatatita de afisajul Passenger Information Display, prin care copilotul poate analiza diversele informatii legate de trafic si le poate transmite pentru a fi afisate pe panoul de instrumente al soferului.

Masina este dotata si cu sistemul Emotional Browser, prin care in timpul calatoriei sunt captate si prelucrate diverse informatii despre mediul prin care circula masina, in ce priveste oamenii, starea sau locatia. Aceasta confirguratie personala poate fi setata de la inceputul calatoriei, dar poate fi si ajustata pe parcurs, pentru a fi mai conforma cu preferintele individuale ale fiecaruia.

Asadar, cum anunta BMW luna trecuta, „2011 este si anul in care stabilim directia pentru viitor. Detaliile initiale va stau la dispozitie deja in FutureLab in BMW ConnectedDrive. Si in curand aici, odata cu un vehicul extraordinar, care va revolutiona din nou condusul in ce priveste confortul, sistemele de infotainment si siguranta. Exact ce va asteptati de la BMW.”

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account