Chris Bangle va superviza designul telefoanelor si notebook-urilor Samsung

Potrivit celor de la Autoblog, Chris Bangle, fostul sef de design BMW, s-a alaturat celor de la Samsung pentru a superviza designul telefoanelor si al notebook-urilor. Talentatul designer american a parasit BMW in anul 2009, dupa 17 ani de activitate. Iata ca dupa doi ani de acord non-concurential, timp in care s-a concentrat pe activitati in invatamant, Bangle revine la designul industrial.

Dupa ce a parasit BMW, Bangle si-a infiintat o firma proprie, Chris Bangle and Associates, si a lucrat la diverse proiecte de design pentru iahturi si produse electronice.

Producatorul sud-coreean Samsung a declarat ca Bangle va lucra in continuare la proiectele firmei sale si va analiza si influenta doar din exterior designul telefoanelor si laptop-urilor lor.

Un oficial Samsung a declarat ca vor infiinta un centru de design pentru Bangle in Europa, unde vor lucra impreuna cu el in jur de 10 cercetatori de la Samsung.

Si Hyundai Motor a incercat agresiv sa-l recruteze pe Chris Bangle pe pozitia de sef de design, dar acesta a refuzat oferta. Se spune ca Hyundai nu a fost in stare sa sustina un salariu de 8.9 milioane USD, cat se pare ca a cerut Bangle.

Desi detaliile oficiale nu au fost inca anuntate, se spune ca Bangle va primi mai multe milioane de dolari salariu de la Samsung Electronics si va detine o functie de presedinte.

[Sursa: JoongangDaily ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account