Randari: BMW Seria 3 Touring F31

In primavara anului 2012 BMW va dezvalui viitoarea generatie BMW Seria 3 Touring. Versiunea break F31 va prelua elemente de design de la noul Seria 3 sedan, la care se vor adauga liniile clasice de break.

Artistul grafic Theophilus Chin ne prezinta astazi noi randari ale viitorului BMW Seria 3 Touring.

Gama de motorizari va fi preluata de la varianta sedan si va include atat motoare pe benzina si diesel, cu patru sau sase cilindri.


La fel ca BMW Seria 3 sedan, varianta Touring va fi oferita in trei linii de echipare: Modern, Luxury si Sport. Pachetul M Sport va accentua alura sportiva a breakului.

Luna trecuta Ian Robertson, seful departamentului de vanzari si marketing BMW, a declarat ca firma nu are de gand sa vanda noul BMW Seria 3 break si pe piata americana, in ciuda faptului ca este unul din cele mai de succes modele de pe piata europeana, totalizand aproape jumatate din vanzarile de modele Seria 3.

Surse proprii BMWBLOG indica faptul ca firma nu a luat inca o decizie finala, si ca planurile de productie s-ar putea modifica la inceputul anului 2012.

Intre timp haideti sa admiram creatiile grafice.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account