Automobile Bavaria a devenit importator oficial Husqvarna Motorcycles

Automobile Bavaria Group devine unic importator oficial al motocicletelor Husqvarna în România
Noul brand completează gama de motociclete BMW a grupului

Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrală şi de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW. Departamentul moto al Automobile Bavaria Group va funcţiona astfel ca unic importator oficial şi reprezentant al legendarului producător de origine suedeză pe piaţa locală şi va comercializa gama completă de motociclete off-road, de la 50 de până la 511 centimetri cubi, şi motociclete de stradă, de la 50 până la 900 de centimetri cubi.

„Am ales să devenim importatori ai motocicletelor Husqvarna pentru a ne completa gama de motociclete BMW pe care o avem deja în portofoliu,” a declarat Emanuel Ştefan, director de vânzări al departamanentului moto al Automobile Bavaria Group. „Vom distribui motocicletele Husqvarna atât prin reţeaua proprie de dealeri, una dintre cele mai mari reţele BMW din Europa Centrală şi de Est, cât şi prin partenerii specializaţi,” a completat Ştefan.

Compania va comercializa, de asemenea, piese de schimb originale Husqvarna, accesorii pentru motociclete, costume şi echipamente moto de protecţie. Va fi disponibilă întreaga colecţie Lifestyle (Racing, Street şi Vintage).

Departamentul moto al Automobile Bavaria Group s-a mutat recent din Şoseaua Pipera – Tunari nr. 1E în sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti nr. 53A. Din acest punct se derulează acum vânzările de motociclete noi şi rulate, piese, accesorii, echipamente şi operaţiunile de service.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte cinci centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri şi este importatorul camioanelor MAN şi a autobuzelor Neoplan.

Husqvarna, legendarul producător de origine suedeză de motociclete cu o istorie de 109 ani, produce motociclete de clasă motocross, enduro şi supermoto. Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumpărată în anul 1987 de producătorul italian de motociclete Cagiva. În anul 2007, BMW a preluat Husqvarna Motorcycles. Compania funcţionează în continuare în uzina din localitatea Varese, Italia.

BMW Group este unul dintre cei mai mari producători de autoturisme şi motociclete la nivel mondial, operează 25 de unităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi este reprezentat printr-o reţeau de dealeri cu acoperire în 140 de state ale lumii. La finalul anului 2011, BMW Group a obţinut cele mai bune rezultate de vânzări din istoria grupului, cu o creştere de peste 14% la aproape 1,67 milioane de autoturisme şi motociclete comercializate la nivel internaţional.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account