Zvonuri: BMW Seria 1 sedan va fi lansat pe piata in 2015

Iata o noua confirmare asupra faptului ca BMW pregateste un model BMW Seria 1 Sedan, venita din partea publicatiei Automotive News. Revista americana relateaza ca BMW intentioneaza sa aduca in anul 2015 pe piata americana o versiune sedan a modelului Seria 1 entry-level.

BMW va lansa o versiune sedan Seria 1 in SUA in 2015 pentru a concura cu modelele compacte pregatite de concurentii Audi sau Mercedes-Benz. Modelul Seria 1 sedan cu propulsie va concura cu Audi A3 care urmeaza sa fie lansat in 2014 si cu Mercedes-Benz CLA care se lanseaza anul viitor.

Motivul realizarii unui model Seria 1 sedan este legat de dimensiunile in crestere ale modelului Seria 3 sedan, ceea ce creeaza o oportunitate pentru BMW in sensul construirii unui sedan mai mic, care sa atraga o categorie de populatie aflata in cautarea unei masini de familie, entry-level, la un pret mai mic.

Cei de la Automotive News vin si cu o informatie interesanta, primita de la o sursa din interiorul BMW, potrivit careia BMW isi schimba strategia in ce priveste viitoarea generatie Seria 1 care urmeaza a fi lansata peste 8 ani. Sursa dezvaluie faptul ca noul BMW Seria 1 sedan va beneficia de o platforma cu tractiune fata, la fel ca viitoarele MINI si noua familie de modele BMW FWD.

Modelul va sustine planurile BMW de a atinge vanzari de 2 milioane pe an pana in 2020 si va fi comercializat pe pietele nord-americane si in China. In SUA modelul de baza pentru BMW ramane BMW Seria 3.

Am mentionat deja ca noile BMW Seria 1 sedan vor fi propulsate de motoare cu patru si sase cilindri, si ca se ia in calcul si un vehicul complet electric.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account