BMW Seria 6 cu pachet M Sport modificat de Hamann

Tunerii nemti de la Hamann Motorsport ne prezinta o imbunatatire adusa programului lor pentru BMW Seria 6. Modelele Coupe si Cabrio au primit un pachet M Sport modificat, care sporeste agresivitatea celor doua modele Seria 6.

Printre noile componente aerodinamice se numara un element pentru sortul fata care poate fi instalat usor pe pachetul M Sport si care creste deportanta pe puntea fata, imbunatatind astfel stabilitatea la viteze ridicate. La partea spate Hamann a instalat un spoiler spate care contribuie si el la imbunatatirea aerodinamicii masinii.

Pentru a se diferentia si mai mult de modelele standard, masina a fost echipata cu un nou sistem de evacuare cu patru tevi.

Deocamdata nu sunt disponibile detalii despre imbunatatirile legate de performanta, dar ne asteptam ca Hamann sa echipeze noul BMW Seria 6 cu kitul de tuning pentru BMW M5 F10, care dezvolta 720 CP.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account