Randare: BMW M9

Ideea unui nou supercar BMW circula de cativa ani buni, si am relatat pe aceasta tema aici si aici, si am vazut si o serie de randari, precum aceasta sau aceasta.

Azi va prezentam un nou set de randari produse de Razvan Radion (Radion Design), care si-au imaginat cum ar arata un posibil BMW M9. Imaginile futuriste au la baza elementele clasice de design BMW, precum grila rinichi, farurile cu inele duble (care acum au mai degraba forma de C). Masina a primit si capota clasica alungita, precum si consolele scurte si garda joasa, care accentueaza efectul de supercar.

Modelul M9 din randarile de mai jos poate fi descris ca o combinatie intre o masina GT si un vehicul de mare performanta, unul care ar concura si cu o masina Ferrari, propulsat corespunzator.

In mod cert imaginile sunt doar fantezii de design, dar cu toate acestea ni se pare interesant sa vedem ce idei produc artistii grafici din comunitatea BMW in timpul liber.

[Sursa: Carbuzz] [Fotografii: Razvan Radion]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account