Poze spion: BMW M235i

BMW va lansa in 2014 o noua familie de modele, Seria 2. Construit pe platforma F2x, noul BMW Seria 1 Coupe se va muta in alta clasa, superioara, si va fi vandut ca BMW Seria 2. Masina va prelua cateva elemente de design de la BMW Seria 1 Hatchback (mai ales la interior), dar pe ansamblu ne asteptam ca cele doua versiuni, Coupe si Cabrio, sa arate si sa se comporte mai sportiv decat versiunea hatchback.

Modelele BMW Seria 2 vor beneficia de propulsie, existand si posibilitatea sa fie oferite cu sistem de tractiune integrala xDrive. .

Ca si BMW Seria 1 hatch, noua familie de modele coupe si cabrio va beneficia si de tratamentul M. Pe langa modelul BMW M2 despre care se aud atatea zvonuri, inginerii M vor dezvolta o noua masina in ce va face parte din programul M Performance Automobiles. Coupe-ul special va primi cel mai probabil numele de M235i si va fi pozitionat sub super-sportivul M2 compact.

Cu mult timp inainte de lansarea sa, cei de la BMW-Syndikat.de au reusit sa realizeze cateva fotografii cu un vehicul prototip, aflat in faza de testare. Modelul M235i F22 este acoperit masiv cu camuflaj, dar sunt destule indicii ca este vorba de modelul corect. Mai intai, tevile duble negre, similare celor de pe M135i, etriere albastre specifice franelor M Performance si un mic eleron pe capota.

Prototipul sta pe pneuri runflat cu dimensiuni de 225/40R18 pe puntea fata si 245/35R18 pe puntea spate.

Ce e si mai interesant este ca sub camuflaj se ascunde nuanta de vopsea Valencia Orange, initial destinata exclusiv modelului BMW 1M.

Mai mult, imaginile surprinse cu interiorul masinii ne ofera ocazia sa vedem manerul schimbatorului pentru transmisia automata cu opt rapoarte si un volan mai sportiv decat de obicei.

BMW M235i coupe va utiliza aceeasi versiune de 316 CP a motorului N55 turbo de 3 litri, cu sase cilindri in linie. Potrivit jurnalistului Greg Kable de la Autoweek, Divizia M a certificat acest motor si pentru a fi vandut in SUA. Se spune ca va exista si o versiune cabrio a lui M235i.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account