Video: BMW 435i 2014 testat pe circuitul de la Nurburgring

In cateva saptamani vom asista la premiera mondiala a noului model BMW Seria 4.

In scopul de a repozitiona cea mai bine vanduta familie de modele, constructorii bavarezi vor crea o noua denumire de serie, Seria 4. Gama va include versiunile coupe, cabrio si un Gran Coupe, pe care BMW intentioneaza sa le vanda la un pret mai mare.

Noul BMW Seria 4 are o capota lunga si eleganta, un parbriz mai inclinat, o parte frontala mai joasa, grile rinichi mai ample si prize de aer mai mari, situate chiar deasupra solului, care se combina pentru a oferi coupe-ului o infatisare agresiva. Pana si farurile par sa fie mai impinse spre colturile exterioare ale partii fata ale masinii, decat la Seria 3.

Desi ampatamentul modelului BMW Seria 4 este cu 50 mm mai lung decat al generatiei Seria 3 Coupe E92, este de fapt ampatamentul versiunii Seria 3 F30 sedan. Lungimea totala a masinii este doar cu 0.5 cm mai mare decat a lui F30 sedan. Noul BMW Seria 4 este totodata putin mai lat, avand ecartamentul putin mai mare.

Trenul de rulare al versiunii BMW 435i F32 este practic identic cu al actualului BMW 335i, si anume motorul cu sase cilindri in linie si turbocompresor, ce dezvolta 306 CP. Motorul poate fi cuplat la transmisia manuala cu sase rapoarte sau la cea automata cu opt rapoarte.

BMW Seria 4 Coupe va fi oferit in variante pre-definite de echipare, denumite”Linii”, si anume Luxury, Sport si M Sport.

BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil in urmatoarele nuante de exterior: Alpine White, Jet Black, Black Sapphire, Estoril Blue, Glacier Silver, Mineral Grey, Midnight Blue, Liquid Blue, Orion Silver, Imperial Blue, Sparkling Brown si Melbourne Red. La interior, in functie de Linia de echipare, BMW va oferi o varietate de culori si trimuri.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account