Fotografii cu BMW Concept Active Tourer Outdoor

BMW Concept Active Tourer Outdoor a fost dezvaluit la Salonul OutDoor Friedrichshafen 2013. Iata primele fotografii cu modelul care va fi lansat pe piata in 2014.

Vehiculul de tip minivan, din segmentul premium compact, are la baza modelul BMW Concept Active Tourer lansat anul trecut la Paris, si este vopsit in nuanta exclusivista Gold Race Orange. Designul sportiv este completat de spatiul generos la interior si de portbagajul versatil, in care se pot transporta echipamente sportive. Modelul BMW Concept Active Tourer Outdoor a primit si un sistem de transport pentru doua biciclete, integrat in interior.

Ampatamentul mare 2.670 mm, linia inalta a plafonului si motorul compact, pozitionat transversal, care trimite puterea dezvoltata catre rotile fata se combina armonios cu materialele de interior, precum tapiteria din piele in nuantele MoonWhite sau MoonRock Grey.

Avand o lungime de 4.350 mm, latime de 1.833 mm si inaltime de 1.576 mm, BMW Active Tourer Outdoor reprezinta companionul perfect pentru cei care indragesc activitatile si sportul outdoor.

BMW Concept Active Tourer a fost conceput ca un aşa-numit hibrid plug-in (PHEV = Plug-in-Hybrid Electric Vehicle / automobil electric hibrid plug-in)– combină ideal beneficiile transmisiei electrice cu cele ale unui motor convenţional cu ardere internă. Maşinile hibrid plug-in au, în mod normal, o autonomie de peste 20 de kilometri când rulează în regim electric şi astfel pot fi utilizate eficient deopotrivă pentru călătorii scurte şi lungi, precum şi în regim mixt.

Cu o putere a sistemului de peste 140 kW/190 CP, combinaţia dintre motorul cu ardere internă şi electromotor face ca BMW Concept Active Tourer să realizeze performanţe deosebit de sportive, în timp ce consumul şi emisiile sunt menţinute la un nivel foarte mic.

BMW Concept Active Tourer accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de opt secunde, în timp ce viteza maximă atinsă de hibridul plug-in este de aproape 200 km/h. În ciuda acestor performanţe impresionante, consumul mediu mixt este sub 2,5 litri per 100 kilometri, iar nivelul emisiilor CO2 nu depăşeşte 60 g/km.

Iata cateva fotografii de la salon:

[Foto: Hyyperlic.com | Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account