Cum a fost la intalnirea BimmerFans Club Iasi

BimmerFans Iasi 23.05 123

Duminica aceasta, BMWBlog Romania a participat la intalnirea posesorilor si entuziastilor BMW in Iasi, membri ai clubului BimmerFans.

Intalnirile au loc in general la doua-trei saptamani, de la ora 18, si de obicei locatia este parcarea Era Shopping Center, care de data aceasta a reunit in jur de 40 posesori si fani BMW. Masinile au fost aranjate intr-un careu, grupate pe cat posibil in functie de model. Au participat membri vechi ai clubului, dar si nou-veniti, care au aflat de intalniri in urma popularizarii acestora de catre cei doi fondatori – Emilian Necula si Mihai Moisa – in presa locala si in mediul online. Au participat chiar si cativa membri ai forumului ClubAudi, ca parte a initiativei clubului BimmerFans de a colabora si discuta si cu pasionatii altor marci auto. Am fost insotiti la eveniment si de o mare entuziasta BMW din Iasi si prietena a noastra, Alina Mereuta.

BimmerFans Iasi 23.05 126

La intalniri pasionatii BMW discuta despre masinile lor, isi ofera sfaturi legate de eventuale probleme tehnice, isi prezinta eventualele modificari aduse masinii. Am descoperit astfel la Iasi o comunitate BMW tanara si entuziasta, deschisa si plina de initiative. Toti sunt foarte pasionati si foarte mandri de masinile lor, gata sa discute oricand cu placere de BMW-urile lor.

BimmerFans Iasi 23.05 116

Am avut ocazia la intalnire sa stam mai mult de vorba cu cei doi pasionati care au avut ideea de a infiinta clubul, Emilian Necula si Mihai Moisa. Cunosteam de la ei cateva detalii, dar acum am avut sansa sa aflam si mai multe despre club si planurile lor.

Bimmerfans

Emilian Necula si Mihai Moisa la proba de indemanare organizata de Bimmerfans in martie 2010 – Inmanarea diplomelor (sursa foto: BimmerFans)

Asadar, clubul este unul pentru pasionati, si toti cei care iubesc marca BMW sunt bineveniti, indiferent daca detin sau nu o masina BMW. Numarul membrilor clubului este in continua crestere. Scopul crearii clubului a fost acela de a gasi o modalitate ca tinerii din Iasi pasionati de BMW sa se recreze in mod constructiv, si in acelasi timp sa gaseasca sfaturi si recomandari legate de probleme tehnice, intretinere.

Membrii isi promoveaza intalnirile prin intermediul contului de YahooMessenger intalniribmwiasi, precum si in presa locala – inoras.ro, Zile si nopti, www.iasi4u.ro, dar si prin flyere distribuite posesorilor de masini BMW din oras.

In noimebrie anul trecut membrii clubului au participat la cateva probe de indemanare in cadrul concursului “Urban Driving Skills”, organizat de Logan Club Iasi, si desfasurat tot in parcarea Era Shopping Center. Concursul a cuprins probe de indemanare printre jaloane, mers cu spatele printre jaloane, mers liber, etc. Pe viitor membrii doresc sa organizeze si un concurs de drift-uri. In planurile lor intra si demararea colaborarilor cu service-urile, spalatoriile auto si furnizorii de piese auto, pentru oferirea de discount-uri membrilor clubului. BimmerFans Club Iasi are o colaborare buna si cu realizatorii BMW Club Magazine, prima revista de club BMW din Romania.

BimmerFans Iasi 23.05 061

Clubul si-a stabilit o relatie buna de colaborare si cu dealer-ul local BMW, Trado Motors, care participa si ei la intalnirile fanilor, oferindu-le sfaturi utile si suport tehnic. La randul lor, membrii BimmerFans sunt invitati la evenimente organizate de Trado Motors (lansari de modele noi, prezentari tehnice).

Membrii clubului se straduiesc prin actiunile si activitatile lor sa schimbe in mai bine imaginea posesorilor de masini BMW, si sustin de fiecare data ideea ca toate evenimentele initiate de ei sa se desfasoare intr-un cadru organizat. In acest sens, pentru a le fi mai usor pe partea juridica, de organizare evenimente, se gandesc sa infiinteze si un club oficial.

Pe viitor, membrii BimmerFans Club vor sa extinda colaborarea si cu cluburi ale altor marci auto, in sensul organizarii de intalniri comune, probe de indemanare, participari la evenimente, etc. Au in plan si un concurs, la care sa participe posesori de BMW din Bucuresti, Cluj si Iasi, dar despre acesta vom afla detalii in curand.

BimmerFans Iasi 23.05 137

Spre finalul intalnirii, dupa discutii tehnice si planificarea initiativelor viitoare, membrii s-au deplasat in coloana spre centrul orasului, la rondul de la Agronomie, langa Parcul Copou.

La final, cum v-am obisnuit, va prezentam o galerie foto cuprinzatoare de la eveniment.

Puteti vedea mai multe fotografii si filme de la intalnire si pe site-ul lor, si tot acolo puteti gasi detalii despre ei, activitatile si intalnirile viitoare.

Ii felicitam pentru intalnire, pentru entuziasm si initiativele frumoase, si le uram succes mai departe!

BimmerFans Iasi 23.05 002

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account