BMW Club Iasi aniverseaza 2 ani de la prima intalnire

Prietenii de la BMW Club Iasi implinesc in aceasta luna doi ani de la prima intalnire. Am participat si noi la una din intalnirile lor si le-am admirat in decursul acestor doi ani initiativele frumoase care au implicat posesorii si fanii BMW din Moldova. Cu ocazia acestei aniversari i-am invitat sa ne povesteasca cate ceva despre ce a insemnat pentru ei acest proiect:

„In curand comunitatea BMW Club Iasi va implini 2 ani de existenta, mai exact pe 29.11.2011. A fost o perioada care a trecut repede, dar care a insemnat mult pentru membrii acestei comunitati. Am reusit sa ne organizam activiatile in jurul aceleasi marci auto, in jurul aceluiasi set de valori si am incercat sa aducem o noua imagine posesorilor acestei marci de care sa beneficieze atat membrii comunitatii, cat si restul posesorilor BMW.

Toate au ponit de la o intalnire organizata acum 2 ani in piata din fata Palatului Culturii din Iasi  si a continuat cu o serie de evenimente de sezon de iarna, evenimente auto (deplasari la etape din Campionatul National de Drift  , Campionatul National de Raliuri  , intalnire anuala BMW/E36), intalniri de agrement si divertisment , participari la sedinte tehnice si participari la lansarile noilor modele BMW organizate de reprezentanta locala Trado Motors  – cu care am tinut indeaproape legatura.

Am reusit in toti acesti 2 ani sa mentinem vie flacara pasiunii pentru aceasta marca si in permanenta sa diversificam paleta de evenimente si intalniri organizate. Am venit mereu in sprijinul celor care poate se aflau la primul lor BMW sau care aveau nevoie de un ajutor sau de un sfat la o problema.

Intotdeauna a existat un raspuns prompt din partea noastra atat pe partea de intalniri, cat si pe partea de oferire de servicii, tocmai pentru a satisface intr-un mod cat mai ridicat membrii comunitatii. Am crescut de la intalnire la intalnire, atat ca experienta cat si ca nivel de atragere de noi membri. Am creat in Iasi o comunitate auto activa care reprezinta indeaproape valorile pe care un BMW le aduce: respect, profesionalism, transparenta si placere (la nivelul activatilor).

Suntem siguri ca exista sanse ca aceasta comunitate sa existe mai departe, sa continue sa se autodepaseasca, dar totul in masura in care va exista si interesul si sprijinul cuvenit din partea membrilor care o formeaza. Au existat momente bune si mai putin bune, dar care au fost depasite. Credem ca suntem la un pas de a putea incetateni in mentalitate colectiva imaginea unei altfel de comunitati auto – unii comunitati BMW originale prin manifestari si valori asumate.

Am mentinut mereu o platforma facila de comunicare la distanta cu membrii prin intermediul ID-ului dedicat (Y!M intalniribmwiasi), prin gazduirea atat a pozelor/filmelor, cat si a anunturilor pe site , a grupului de pe Facebook.”

Cu ocazia aniversarii, BMW Club Iasi organizeaza si o petrecere speciala, care va avea loc vineri, 2 Decembrie 2011, in club Queens din Iasi, si care il va avea ca invitat special pe Dr. Kucho. Gasiti mai multe detalii despre petrecere aici.

Felicitari lui Emilian si celor care l-au ajutat, pentru tot ce faceti pentru fanii BMW, La Multi Ani comunitatii BMW Club Iasi si mult succes mai departe!

Puteti urmari alte videoclipuri filmate la intalnirile BMW Club aici

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account